Cu toate ca grija pentru o alimentatie sanatoasa prinde tot mai mult teren in Romania, omul modern este mereu pe fuga si nu reuseste intotdeauna sa dedice suficient timp acestei preocupari.

Ionadlen isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client alimente sanatoase, de calitate, la preturi convenabile si cu un efort minim din partea clientului.

Livram in toata tara, la domiciliu, fructe uscate, seminte, condimente si alte produse naturale. Prin serviciile noastre, venim atat in intampinarea celor care doresc sa isi suplimenteze dieta cu alimente sanatoase, cat si a celor care au ales o nutritie vegana.

Cu o vechime de peste 5 ani de zile pe piata autohtona IonadlenSRL este o societate romaneasca cu capital privat integral romanesc, ce a reusit in aceasta perioada sa isi extinda activitatea an de an, ajungand ca in prezent sa deserveasca clientii din mai multe tari

Societatea a inaugurat in septembrie 2011 primul magazin cu produse specifice (alune, seminte, condimente si fructe confiate) in cadrul marketului Westdin Oradea.

TRANSPORT

Transportul in comun este un serviciu public de transport, în număr mare, disponibil pentru întreaga populație, distinctă de sistemul de taximetru, închiriere de autobuze și autocare de către persoane care nu se cunosc și nu au încheiat un contract de prestare servicii cu o companie de transport.

Transportul public de persoane include transportul cu ajutorul mijloacelor de transport de mare capacitate ca: autobuz, troleibuz, tramvai, tren, metrou, avion, feribot-uri, etc.

Transportul în cadrul localităților se face în principal cu ajutorul autobuzelor și tramvaielor în timp ce transportul între localități se realizează cu ajutorul autocarelor, avioanelor și trenurilor.

CONTACT

Romania, Oradea – West Market, Str. Ogorului, Nr. 135, Hale: 36-37

Tel. + 40 729 063 433 / contact @ legumefructeoraea.ro